Хіти тижня. На телевізійному конкурсі у Москві діти зворушливо заспівали українську пісню (відео)

У суперфіналі російського вокального проекту "Голос. Дети", який відбувся у п'ятницю, 20 квітня, учасники виконали українську народну пісню "Цвіте терен".

Відповідне відео виступу з'явилось на офіційному Youtube-каналі шоу, передають Патріоти України.

Композицію заспівали Рутгер Гарехт, Вероніка Сиромля, Еден Голан і їх зірковий тренер співачка Пелагея. Зазначимо, усі вони були одягнені у вишиванки, а голови дівчат прикрашали віночки.

Глядачі шоу бурхливо відреагували на таке пронизливе виконання учасниками української пісні, а користувачі мережі відзначили, що вона прозвучала дуже душевно і красиво.


Опублікував: Олег Устименко

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...