Хіти тижня. На Вінниччині вовки-мутанти атакували ціле село, люди налякані (фото)

У кількох селах Могилів-Подільского району, що на Вінниччині, понад 100 мисливців влаштували облаву на вовків, які наводили страх на місцевих мешканців. Звірі шматували свійських тварин і були небезпечні для людей, повідомляють Патріоти України.

Під час полювання застрелили трьох вовків. Мисливці кажуть, вовки не звичайні. Схрещені з собаками, а тому не бояться заходити на людські обійстя.

"До початку полювання я особисто бачив чотирьох вовків. Двох застрелив, але ще десь гуляє точно один вовк та вовчиця. Вони найбільше шкоди наробили у селі Нагоряни. Без страху забігали на подвір'я і рвали кіз, бичків, - говорить Gazeta.ua мисливець Станіслав Гуліч. - Дві ночі підряд прибігали у село. На третій день один чоловік сховався на горище аби прослідкувати. То на його подвір'я вовк прибігав тричі за ніч - в 9 вечора, о 12-й ночі та о 4-й ранку. Але нічого не взяв, бо господар міцно позакривав всі двері до тварин".

"Люди в лісі часто зустрічали кістяки диких тварин. Особливо, роги, голови косуль, диких кабанів. Взимку дичини мало. Тому вовки йдуть у села за здобиччю — козами, бачками, - каже голова села Хоньківці Сергій Побережник. - Ще такого нашестя не було. Люди налякані, бо вовки-гібриди можуть напасти і на людей. Нема такого, що діти самі йдуть по селу. У школу та дитсадок їх возять батьки і після занять забирають. Трохи наступило затишшя після облави, але не зайвим буде остерігатись".

При зустрічі з вовком не треба тікати. Варто трохи присісти і пильно поглянути в очі звіру. Вовк відведе погляд вбік і піде. Ще вовки вовки бояться вогню та електрошокер, зазначає Побережник.

Джерело: Gazeta.ua

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...