Хіти тижня. На вигляд - зовсім дитина, а яке серце! У Маріуполі студент-перукар вразив своїм вчинком бувалих бійців ООС

"Соль" нашої землі, це не лише герої котрі б'ються з "гідрами" на фронті і в тилу. А ось і такі хлопці та дівчата, котрі шукають свою можливість прислужитись спільній справі. Спільна справа - то і є республіка, як визначили ще давні латиняни.

У Маріуполі ліцеїст прийшов до хірургічного відділення шпиталю і запропонував пораненим бійцям Збройних сил України безкоштовно надати перукарські послуги. Про це повідомив військовий медик Тарас Шеремета, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що Микита Накалюжний вчиться в машинобудівному ліцеї №4, і прийшов до військового госпіталю не в рамках будь-якої акції, а за власним бажанням.
"Зачіски зроблено дуже професійно, і всі "пацієнти" залишилися задоволені. Від імені хірургічного відділення нашого госпіталю висловлюємо слова подяки батькам і вчителям цього молодого талановитого і небайдужого хлопця. Дай Бог нашій країні побільше таких дітей", - підкреслив шанований лікар.
Українців розчулив такий вчинок. Усі дякують та бажають хлопцю здоров'я і гарної долі.
"Я аж розплакалась, та він же зовсім дитина, а який розумничок. Низький уклін батькам, які виховали такого синочка!", - прокоментувала Ірина Народенко.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...