Хіти тижня. На зйомках кліпу застрелився американський співак (відео)

Американський співак Джастін Картер, висхідна зірка музики в стилі кантрі, загинув через безглузду випадковість на зйомках свого нового музичного кліпу в Х'юстоні.

Як повідомляє видання People, 35-річний Джастін використовував в якості реквізиту пістолет. За словами матері Картера Сінді Маккеллан, він поклав пістолет в кишеню, а той несподівано вистрілив і куля потрапила співакові в кут ока, передають Патріоти України.

Уродженець Техасу Картер, змішуючи в своїй творчості елементи кантрі та рок-н-ролу, загинув на зльоті своєї кар'єри, коли музичні критики пророкували йому велике майбутнє. Він готувався до гастрольного турне по США. 9 березня Джастін випустив нову пісню - Love Affair.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...