Хіти тижня. Наближається "кривавий період": Відомий астролог розповів про найнебезпечніший тиждень літа

По-справжньому критичний період розпочнеться 25 липня і триватиме до кінця місяця.

Ілюстрація: korupciya.com

Останній тиждень липня може стати найнебезпечнішим за весь літній період. Про це розповів астролог Влад Росс, повідомляють Патріоти України.

Перш за все, астролог нагадав про криваве місячне затемнення, яке відбудеться 27 липня. За його словами, воно "не обіцяє нічого хорошого".

Влад Росс також не виключає активізацію військових дій на Донбасі. Причина полягає у тому, що "Марс буде ретроградним. Ретроградність свідчить про відновлення чогось, а Марс - це завжди війна. Тобто можливе відновлення військових конфліктів, які знаходяться у замороженому стані".

"Дві ці ретроградні планети - Меркурій і Марс - наприкінці місяця можуть внести хаос у світову економічну структуру. Можливий несподіваний обвал ринків, а також початок масштабних глобальних торгових воєн", - спрогнозував астролог.

З 25 по 31 липня він не рекомендує користуватися літаком, оскільки істотно підвищується небезпека авіакатастроф. "У ці ж дні істотно підвищується пожежна небезпека. Можуть горіти торфовища, ліси. Ситуація може ускладнюватися довгим посушливим періодом. Одночасно можуть “"активізуватися маніяки", які "дуже гостро реагують на місячні криваві затемнення".

"Так що Марс дійсно у цей час може бути кривавим. Можливо, це найнебезпечніша точка не лише липня, а й усього літа у цілому", - резюмував астролог.

Джерело: Обозреватель

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...