Хіти тижня. "Набридла вже!" У Росії "наїхали" на артистку-зрадницю з України

Коментатори жорстко відреагували на Віру Брежнєву у якості гості передачі "Вечірній Ургант".

Віра Брежнєва. Фото: Обозреватель.

Скандальну українську співачку, екс-учасницю культової поп-групи "ВІА Гра" Віру Брежнєву розкритикували в Росії за зйомки в російській передачі "Вечірній Ургант". Гнівні коментарі з'явилися під афішею виступу артистки в Instagram-акаунті передачі, передають Патріоти України.

Зазначимо, що запис ефіру з Брежнєвою відбудеться в четвер, 22 лютого. Коментатори жорстко відреагували на таку гостю передачі. Вони нагадали, що Брежнєва є постійною гостею Урганта і вже всім набридла.

"Віра Брежнєва намет поставила недалечко від "Вечірнього Урганта", "Уже не подобається", "Знову? Навіщо?", "Задовбала", - пишуть розлючені користувачі мережі.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...