Хіти тижня. Начальство колонії пов'язане з убивцею-рецидивістом на прізвисько "Полоса": Нові деталі згвалтування учасника АТО в Бердянську

У офісі Уповноваженої з прав людини і в Мін’юсті однаково "не бачать проблем" у Бердянській виправній колонії №77.

Бердянська виправна колонія має погану репутацію. Фото: Главком.

Начальство Бердянської виправної колонії №77 "пов’язане" із рецидивістом-убивцею, що незаконно перебуває у колонії для незначних та злочинів середньої тяжкості, по кличці "Полоса", який ґвалтує та знущається над ув’язненими. Про це повідомляє журналіст Ольга Решетилова в Facebook, передають Патріоти України.

"Після того, як мені написали цю історію, я відразу звернулася до кількох правозахисників, які займаються пенітенціарною системою. Всі, як один, сказали, що проблема Бердянської виправної колонії №77 існує вже кілька років, пройдені всі можливі інстанції – безрезультатно", - написала журналістка.

Вона додала, що також неофіційно зверталася до представників офісу Уповноваженої з прав людини і в Мін’юст, де однаково "не бачать проблеми". "Це просто вори в законі качають ситуацію", - процитувала Решетилова відповідь відомств.

Але, як нагадала журналіст, Бердянська виправна колонія №77 має мінімальний рівень безпеки. "Тут утримуються чоловіки, які вперше вчинили злочин - незначний або середньої тяжкості. Середній вік ув’язнених від 18 до 27 років. Тобто “ворів в законі” там просто не може бути. Хоча ні, є один виняток. Незрозуміло з яких причин тут утримується такий собі Сергій Мірошніченко (погоняло "Полоса"). Рецидивіст, це вже його третя ходка за вбивство", - розповіла жінка.

Вона також повідомила, що за словами засуджених, "Полоса" є правою рукою адміністрації, смотрящім і тим, хто перетворює життя утримуваних на пекло. Саме на нього вказує Олександр, засуджений АТОшник, як на свого ґвалтівника.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...