Хіти тижня. "Надішлете лінійки для черепів?": Соколова поставила на місце знахабнілого українофоба (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова жорстко відповіла путінському пропагандистові Дмитру Куликову, який назвав українців збірним суб'єктом з різних націй. Крім того, він виділив в окрему, недосконалу категорію жителів західної України, повідомляють Патріоти України.

Соколова звинуватила його в підтримці нацистських расових теорій і натякнула, що так сучасна Росія стає прямим послідовником Третього рейху.

"А ось і етнографи підтяглися з расовими теоріями. Виявляється, українець - це збірний суб'єкт. А є ще якісь окремі від українців "галіційці", ну, або погані українці, на відміну від тих, хороших збірних суб'єктів. Я дивлюся, ще трохи і ви надішлете нам лінійку черепи міряти", - сказала Соколова.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...