Хіти тижня. "Нанотехнології" "русского мира": Мережу "підірвало" нове відео з "ДНР"

У мережі "спливло" нове відео з Донецька, окупованого гібридною армією РФ. Колись процвітаюче і сучасне місто сьогодні вже не впізнати.

Кадри з окупованого Донецька поширюють в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На них двоє чоловіків вручну котять візок дитячої каруселі, щоб порадувати дитину. По всій видимості, електроніка атракціону повністю виведена з ладу.

"Це Донецьк. Ще нещодавно при "бандерівської окупації" тут працювали шахти і заводи, проходили футбольні матчі Ліги чемпіонів, проводилися джазові фестивалі та інші заходи державного рівня. "На щастя", тепер всього цього немає, прийшов "русскій мір" і "фашистів" вигнали. Тепер місцеві жителі насолоджуються новітніми російськими нанотехнологіями", - іронізують українці в мережі через нове відео.

Вони шоковані, у що окупанти "ДНР" всього за 5 років перетворили українське місто. "Зате биндер немає", - постібався ще один коментатор.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...