Хіти тижня. Народна люстрація: На Закарпатті люди провели самосуд над поліцейськими, які приїхали в село трохи підзаробити на п’яних водіях

Поліцейські несуть службу на посту В.Копаня, і патрулюють на дорозі державного значення та оформляють ДТП на дорогах державного значення в своїй зоні обслуговування.

Надзвичайна подія сталась в селі Букове Виноградівського району Закарпатської області, - пише на своїй сторінці у Facebook Роман Келемен, передають Патріоти України.

"Поліцейські на службовому автомобілі заїхали в центр села і почали зупиняти автомобілі перевіряючи їх на вживання алкогольних напоїв.

Зупинивши автомобіль місцевих жителів поліцейські звинуватили водія, що той п’яний і почали вимагати щоб той відав документи для складання протоколу. Водій заявляв, що він тверезий, а його пасажири трохи випили так як вони працювали і після роботи випили трохи пива. Але поліцейські наполягали на затриманні водія або сплати певної суми, погрожуючи застосуванням зброї, якщо ті не будуть їм підкорятись, - нагадую, це стверджують жителі села.

Чоловіки сприйняли ці погрози про застосування зброї, як загрозу своєму життю, і застосували до «селфіків» фізичну силу та відібрали від них зброю, при цьому трохи надавали стусанів поліцейським, побоюючись за своє життя. Втихомиривши двох поліцейських – чоловіків, жителі села передали відібрану зброю іншому поліцейському – жінці, яка була в патрульній машині та поїхали собі додому.

Як кажуть, провели миттєву люстрацію і встановили справедливість на дорозі.

А потім було ще веселіше. Поліцейські викликали підмогу, де на їх заклик прихало майже 10 екіпажів поліцейських, які зловили одного свідка події - чоловік був п’яний і йшов собі додому.

Як стверджують жителі, поліцейські почали лупцювати цього свідка, щоб той називав фамілії тих осіб, які люстрували поліцейських. За чоловіка почали заступатись інші жителі, але поліцейські попередили, що будуть стріляти, на що жителі села ледь не почали застосовувати свою зброю, яка у них є для самозахисту. На це прийшов сільський «біров» та заспокоїв селян, які готові були зробити другу люстрацію.

Зараз поліцейські вимагають видати селян поліції, якщо ті добровільно не з'являться, то тоді поліція буде чергувати в селі та зупиняти всі транспортні засоби. Але мешканці села настроєні рішуче.

Ось така конфліктна ситуація сталась в селі Букове Про даний випадок поліція всіляко замовчує."

Опублікував: Олег Устименко

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...