Хіти тижня. Народний депутат України вийшла заміж за іноземця

Депутат Верховної Ради від партії "Самопоміч" Ірина Сисоєнко вийшла заміж у червоній сукні, тому що не встигла переодягнутись після роботи.

Ірина Сисоєнко з чоловіком

Про це нардеп повідомила на своїй сторінці в Facebook, заявивши, що вона "щаслива бути дружиною кращого чоловіка в світі", передають Патріоти України.

"Тепер медицина оточує мене не тільки на роботі, але і вдома, адже мій чоловік лікар. Українець за походженням, але громадянин Німеччини, де живе і працює багато років", - розповіла Сисоєнко.

"Відразу попереджаю, я жила і буду жити в Україні, буду продовжувати свою роботу, як і до того. Для мене важливо побудувати в Україні такі ж умови в медицині, які є в Німеччині та інших європейських державах!" - заявила нардеп.

Вона додала, що ледь не запізнилася на укладання шлюбу, оскільки їхала з роботи. "Тому святкування з білою сукнею будемо робити пізніше, під час моєї літньої відпустки", - зазначила Сисоєнко.

Опублікував: Олег Устименко

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...