Хіти тижня. Народився в сорочці: Росіянин дивом уникнув загибелі в катастрофі Ан-148 під Москвою

Ілюстрація: unian.net

Росіянин дивом уникнув потрапляння на літак Ан-148 рейсу Москва-Орськ, який 11 лютого розбився в Підмосков'ї. Житель Сочі Максим Коломєйцев здав квитки на рейс, в результаті чого втратив гроші, але зберіг життя, повідомляють Патріоти України.

"Квитки брали Сочі - Москва - Орськ. З дівчиною збиралися летіти, але за кілька днів здали квитки", - розповів Коломєйцев сайту РІА Новини .

За словами чоловіка, в Орську, де живе його родина, він хотів відсвяткувати свій день народження 11 лютого і купити автомобіль, але продавець повідомив, що через затримку машину доставлять тільки 18 лютого.

Коломєйцев додав, що втратив на квитках близько 10 тисяч рублів (170 доларів - ред.). Він зазначив, що це втретє, коли він через запізнення або зміну планів пропускає поїздки, які могли обернутися летальним результатом.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...