Хіти тижня. "Наши идут? Можно доставать украинские флаги?": У окупованому Комсомольському підірвали авто "іхтамнєтів"

Мирні жителі внаслідок інциденту не постраждали, але, на жаль, загинула кішка.

У окупованому Комсомольському. Фото: соцмережі.

Пізно ввечері 22 вересня в окупованому місті Кальміуське (колишня назва - Комсомольське) Старобешівського району Донеччини прогримів вибух, передають Патріоти України.

«Примерно в 22.30 в Комсомольском что-то рвануло так, что дома затряслись. „Одна бабка сказала“, что рванула машина возле общежития техникума, где живут ихтамнеты», - пишуть в соціальних мережах.

За інформацією коментаторів, вибухнув автомобіль «Мерседес», який належав окупантам, розквартированим в зазначеному гуртожитку. Після вибуху пожежі не було, тому пожежники на місце події не приїжджали. У знищеному автомобілі, який за деякими відомостями, був «віджатий» у місцевого жителя в 2014 році на користь «захисників ДНР» і вже змінив багатьох «господарів», людей не було. Вибухом вбило тільки спала під днищем кішку.

Однак сама подія вселила надію в жителів «Четвертого військового округу» - такий «статус» присвоїли Старобешівському району Донецької області окупанти, як тільки захопили цю місцевість 24 серпня 2014 року. «Наши идут? Можно доставать из подполья украинские флаги?», - пишуть в соціальних мережах очевидці події.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...