Хіти тижня. Наступниця Леді Ді: Дружина принца Чарльза Камілла зажадала розлучення, - ЗМІ

Хоча останнім часом повідомлялося, що подружжя не ладнають (за чутками, Чарльз навіть вигнав дружину з дому), вимога Камілли застала принца зненацька.

Дружина спадкоємця британського престолу принца Чарльза Камілла, яка раніше відмовилася супроводжувати чоловіка на весілля його племінниці принцеси Євгенії, зажадала розлучення. Про це повідомляє американська і австралійська преса - зокрема, видання GLOBE і New Idea, передають Патріоти України.
Як стверджують ЗМІ, 71-річна герцогиня Корнуольська напередодні 70-річчя чоловіка, яке той відзначатиме 14 листопада, заявила, що хоче оформити все якомога швидше. Чарльз і разом з ним весь Букінгемський палац вражений: Камілла Паркер-Боулз знає занадто багато неприємних секретів королівської сім'ї. І не забариться скористатися цим після розлучення. При цьому вона нібито вимагає виплатити їй 400 мільйонів доларів.
Хоча останнім часом повідомлялося, що подружжя не ладнають (за чутками, Чарльз навіть вигнав дружину з дому), вимога Камілли застала принца зненацька. Зараз, як кажуть інсайдери, з герцогинею ведуться переговори, в результаті яких двір сподівається досягти компромісу, який дозволить монархії «зберегти обличчя».

За інформацією американських ЗМІ останнім часом у Камілли зіпсувалися відносини не тільки з чоловіком, але і майже з усіма членами його сім'ї. Вона здійснювала нападки на Меган Маркл, Кейт Міддлтон і навіть на батька Чарльза - принца Філіпа.

Принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз одружилися в 2005 році. Для обох це був другий шлюб. Романтичні стосунки Камілли з Чарльзом почалися ще до його одруження на Діані Спенсер.
Раніше стало також відомо, що свого часу королева не дозволила синові одружуватися з Каміллою тому, що та не була незайманою і в зв'язку з цим не годилася йому в наречені. Як пише видання Express, про це йдеться в новому документальному фільмі «Королівський будинок Віндзорів». Королівська родина вважала, що майбутня королева «не повинна мати минулого».

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...