Хіти тижня. Нацвідбір по-українськи: Олег Винник відмовився представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" через вимагання "космічного" хабара

Крім витрат на поїздку, котрі ніхто не компенсує, треба було викласти ще сотні тисяч євро заправилам чиновницько-телевізійної мафії. Така пригода з ним трапилась кілька років тому

Український артист Олег Винник розповів, як колись хотів поїхати представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Я написав пісню українсько-німецьку. І, коли я запитав: "Як це все відбувається?", Мені запропонували заплатити 600 тисяч чи то доларів, то чи євро. Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу", - зізнався Олег.

Тоді Винник запитав у свого норвезького колеги, який їздив від Норвегії на "Євробачення" років 20 тому, скільки він витратив коштів, щоб поїхати на пісенний конкурс. Він йому відповів: "Для мене це було так дорого. Я купив костюм за 450 доларів".

"Так що сьогодні є один плюс, що артист повинен заплатити приблизно десь 150 тисяч доларів. На сьогоднішній день я можу собі це дозволити і поїхати за 150 тисяч доларів виступити як обличчя України", - зазначив співак.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.