Хіти тижня. Натуральна блондинка: Юна киянка, яка ніколи не стриглася, встановила рекорд України (фото)

Особливого догляду за своїм вражаюче довгим волоссям Олена Корзенюк не дотримується, проте сушки феном уникає.

Олена Корзенюк стала рекордсменкою України. Фото: Фейсбук.

12 березня в Києві експерти Національного реєстру рекордів України зафіксували досягнення в номінації «Найдовше дитяче волосся», передають Патріоти України.

Підставою став попередній замір довжини волосся натуральної блондинки, 15-річної киянки Олени Корзенюк. Вимірявши біляве волосся красуні від коренів до найдовшого локона, експерт оголосив: «Два метри 35 сантиметрів!» Тоді Олені вручили диплом про реєстрацію рекорду.

Треба зазначити, що «дитячий» рекорд на 10,5 сантиметра поступається «дорослому». Той належить Христині Кречковській з Дрогобича. Як розповіла юна рекордсменка, вона ніколи не стриглася. Особливого догляду за волоссям не дотримується, проте сушки феном уникає. Захоплюється співом, вчиться на «відмінно» і хоче стати міжнародним економістом.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...