Хіти тижня. Навчалась в Україні: Стали відомі цікаві деталі про доньку ватажка ПВК "Вагнера" (відео)

Ватажок приватної військової кампанії "Вагнер" Дмитро Уткін, найманці якого нещодавно зазнали великих втрат в Сирії, має позашлюбну дочку, яка народилася і навчалася в Україні.

Про це українські журналісти розповіли в ефірі "Прямого", передають Патріоти України.

Відзначається, що українка Олена Коваленко народила від Уткіна дочку Анну, якій зараз вже 25 років. Вона виросла в селі Смоліне Кіровоградської області, закінчила державну льотну академію України, після чого поїхала в Росію.

У Анни два громадянства, - російське і українське, при цьому, залишається незрозумілим рід її діяльності, - за чутками, вона може бути як фотомоделлю і танцівницею, так і бізнесвумен. З упевненістю можна судити лише про те, що дівчина мало в чому собі відмовляє, - про це свідчать її фото в соцмережах.


Служба безпеки України поки не прокоментувала дані про дочку Уткіна.

Зауважимо, що, за даними українських спецслужб, найманці "Вагнера" активно брали участь в бойових діях проти України на Донбасі, після чого були перекинуті в Сирію.

Опублікував: Олег Устименко

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...