Хіти тижня. Навіть неупереджені німці наголошують: ФІФА не бентежить, що Росія щодня вбиває українців, але бентежить футболіст, який сказав "Слава Україні!"

Нещодавні чистки ФІФА та УЄФА від чорних грошових потоків зі Східної Європи схоже змили лише верхній шар агентів впливу «недонаддержави», котра поставила собі за мету підкорити багаті та потужний Захід через слабкі ланки демократії і витонченої корупції

Вкотре доводиться констатувати, що нинішня Росія це рак для Заходу, від котрого «золотий мільярд» вилікується через болісні процедури політичної хіміотерапії, або обернеться у жахливу пухлину, придаток заразника, котрий намагається своїми метастазами поглинути весь світ, зазначають Патріоти України.

Журналіст німецького видання Bild Юліан Репке прокоментував можливі санкції від ФІФА за епізод із відео хорватських футболістів Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича після перемоги над збірною Росії на ЧС-2018.

"Просто нагадую: Росія вбила 12 українців від початку чемпіонату світу. Не проблема для ФІФА, звичайно.

Автократичний режим, який вкрав 2 млн українців у 2014 році і досі вбиває і завдає ран щодня, може приймати чемпіонат світу з футболу.

Але гравець чемпіонату світу, який говорить "Слава Україні", стикається з дискваліфікацією за це. ФІФА, ви огидні!" - написав Репке.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...