Хіти тижня. Навіть сумочкою не прикрилася: Ужгородом безсоромно розгулювала гола жінка

Зранку на Студентській набережній біля гуртожитків розгулювала жінка, одягнена за останніми тенденціями власної моди.

Одягена вона була знизу у штани, а зверху – у те, в чому мати народила. Вона не ховала від перехожих оголені груди, до речі, досить солідних розмірів, не помітити які не міг лише сліпий. А живіт, теж голий, трохи не поміщався у штани, передають Патріоти України.

Одягнутись вона мала можливість, бо зверху на плечі накинула курточку, утім такого бажання у неї не виникло, бо, йомірно, хтілося насолоджуватися ранковою свіжістю.

В руках у незнайомка, яка вірогідно була напідпитку, мала сумочку, але нею також вона не прикривалася і без комплексів прямувала прямісінько в центр міста.

Вона ні від кого не соромилася і ладна була завести розмову з хлопцями, що йшли до Боздоського парку.

Утім люди самі уникали зустрічі з нею. Їм було незручно.

Але самій любительці вуличного стриптизу скоріш за все було комфортно, у будь-якому разі невдоволеною вона не виглядала.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...