Хіти тижня. Навіть за руку гидують вітатись: Російські спортсмени поскаржилися на чергове приниження на Олімпіаді-2018

Американські та британські спортсмени на Олімпійських іграх в Пхьончхані не вітаються з росіянами за руку.

Про це заявив російський скелетоніст Микита Трегубов, передають Патріоти України. «Вони зі мною не вітаються, а я з ними. Нічого страшного. Чому? Не знаю. Мені взагалі по фігу. Не вітаються, ну і пішли вони», – повідомив Трегубов.

Спортсмен зазначив, що вже спостерігав подібне ставлення до росіян на Кубку Світу з скелетону, що проходив в січні. На його думку, поведінка атлетів із західних країн має політичний підтекст.

Нагадаємо, в грудні 2017 року Міжнародний олімпійський комітет (МОК) довічно відсторонив ряд російських атлетів від участі в Олімпіадах за застосування допінгу на Іграх в Сочі.

Пізніше стосовно деяких росіян санкції були повністю або частково анульовані Спортивним арбітражним судом (CAS). Проте, не дивлячись на рішення CAS виправдані спортсмени не отримали запрошення від МОК на зимову Олімпіаду в Пхьончхані.

Як повідомлялося, чотириразовий олімпійський чемпіон Олександр Тихонов прокоментував виступ російських біатлоністів в спринті на Іграх-2018 в Пхьончхані. За його словами, президенту РФ Володимиру Путіну потрібно було вибачатися за те, що в даний час таке безграмотне керівництво спорту.

Опублікував: Олег Устименко

Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...