Хіти тижня. Названо країну ЄС, в якій найбільше п'ють

Частка витрат на алкоголь середнього домогосподарства в Естонії склала 5,2%, що є найбільшим показником в ЄС, повідомляють Патріоти України.

Згідно повідомленню, середній показник таких витрат у ЄС склав 1,6%. Натомість у Латвії він складає 4,9%, а у Литві – 4%. Показники, значно більші за середньоєвропейські, також зафіксовані у Польщі (3,5%), Чехії (3,3%), Угорщині (3%) та Фінляндія (2,8%).

Найменше витрачають на алкоголь у Іспанії (0,8%), Італії та Греції ( по 0,9%).Варто додати, що в Україні (дані Держстату за результатами першого півріччя 2018 року), частка витрат домогосподарство на алкоголь складає 1,2% (у містах -1,4%, у сільській місцевості – 0,8%).

Двічі не брали на службу, а втретє - він втік від ТЦК: На Вінниччині чоловік відмовився від мобілізації

четвер, 18 квітень 2024, 17:44

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, якого військові частини двічі не захотіли брати на службу, а коли йому принесли 3 повістку - він втік від ТЦК. Про це йдеться у вироку Бершадського райсуду Вінницької області. передають Пат...

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...