Хіти тижня. Названо найкращий поверх для проживання людей

Науковці представили результати нових досліджень, які дозволяють зрозуміти, на якій висоті краще всього жити для підтримки здоров'я і гарного самопочуття.

Ілюстрація: sq.com.ua

Найбільш комфортна для людини висота проживання - це по-справжньому проблематичне питання. Так, вчені назвали найбільш сприятливим з позиції психічного здоров'я життя в будинку з першого по третій поверх, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В то же время подобное правило оправдывает себя, если человек живет в экологически благополучном месте вблизи от зеленых насаждений. В условиях реальной жизни в современных городах проживание на нижних этажах часто оказывается сопряжено как раз с разным неудобством, что излишне раздражает и точно не идет на пользу здоровью. Уличная загазованность, повышенная влажность и чрезмерный шум – все это ощущают на себе жители нижних этажей городских домов.

Что касается жизни на верхних этажах, то на большой высоте люди подвергаются воздействию высокого уровня электромагнитного излучения и вибраций, действующих на головной мозг, сосуды и нервную систему.

"Жители верхних этажей подвержены электромагнитным волнам больше, чем хозяева квартир на нижних этажах. В Европе жить выше шестого этажа считается непрестижным. Семьям с детьми действительно лучше не селиться выше пятого этажа", - дали совет специалисты".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...