Хіти тижня. Не було грошей на квиток: На Житомирщині дівчину викинули з автобуса, вона замерзла на смерть у лісі (фото)

Між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві виявили тіло 21-річної дівчини, яка померла через переохолодження внутрішніх органів, повідомляють Патріоти України.

"10 січня між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві знайшли тіло дівчини 1998 року народження. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня-Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня", – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Близько 4-ої години ранку студентка їхала до міста Олевськ. Коли прийшов час розраховуватись за проїзд, в дівчини не виявилось грошей на квиток вартістю у 25 гривень. Тоді кондуктор вирішив висадити її на зупинці у 2-ох кілометрах від села Перга. Ймовірно, що вона пішла трасою, однак потім збилась з дороги й зайшла в ліс. Там заблукала й замерзла.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...