Хіти тижня. "Не дай Бог там опинитися": Волонтер розповів, як росіян зустрічають у зарубіжних аеропортах

Це світова репутація скрепно-духовного "русского мира"...

Не дай Бог, щоб охорона аеропорту в Естонії подумала, що ви росіянин. Про це пише у своєму блозі волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.
"Ваша сумка пройде потрійні перевірки з хімічним аналізатором і без. Всі рідини будуть вилучені і викинуті", - повідомляє блогер.
Мирослав заявив, що це світова репутація. Тут ніхто Вам не скаже, що росіяни терористи і вбивці. Але ставлення ви відчуєте.
"Вас обшукають на наявність хімічної і радіоактивної зброї і дуже пощастить, якщо сумка не поїде на п'яту перевірку. Тому, говоріть з охороною англійською або українською. Нехай ніхто навіть не запідозрить вас в тому, що ви росіянин», - резюмує блогер Мирослав Гай.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...