Хіти тижня. "Не кажіть мамі": Чергові подробиці жахливої ДТП із Зайцевою в Харкові

У Харкові підозрювана у справі про смертельне ДТП Олена Зайцева в день аварії їхала без прав і просила поліцію не говорити про це її мамі.

засідання Київського райсуду у Харкові

Деталі ДТП стали відомі 30 травня під час засідання Київського райсуду у Харкові, передають Патріоти України з посиланням на "057.ua".

На відео з бодікамер поліцейських зафіксовано, як Зайцева на місці ДТП просить поліцію не знімати її. Також на записі підтверджується, що дівчина не мала при собі водійських прав і в діалозі з поліцією попросила не говорити про це її мамі.

Олена Зайцева і Геннадій Дронов на засіданні суду

Крім цього, адвокат захисту надав суду докази, що Зайцева приймала препарат "Пенталгін" (анальгетик).

Повідомляється також, що суд ухвалив викликати автомеханіка як свідка, щоб розшифрувати матеріали справи і встановити, на якій швидкості їхав Lexus підозрюваної.

Крім того, під час судового засідання прокурор попросив продовжити термін утримання під вартою, який закінчується 1 червня, ще на 60 днів. Суд задовольнив клопотання прокурора і продовжив запобіжний захід для Геннадія Дронова до 28 липня.

Наступне засідання у справі призначили на 5 червня.

Опублікував: Олег Устименко

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...