Хіти тижня. Не можна вживати системно: Улюблені продукти українців крадуть енергію і загальмовують

Медики визначили, які продукти викликають у людини сонливість і втому.

Серед таких – банани. Вони містять велику кількість магнію, який має здатність заспокоювати людину аж до уповільнення у нього пульсу і кровообігу. У людей, які з'їдають велику кількість бананів, часто спостерігаються загальмованість і сонливість, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Аналогічний вплив на організм людини має і йогурт. До його складу входить триптофан, який активізує вироблення серотоніну і мелатоніну. Останні дію на людину як снодійне.

Зневоднювати організм може і споживання кави. Вживання цього напою призводить до втрати пам'яті і концентрації. Отже, фахівці рекомендують випивати після кави склянку негазованої мінеральної води.

Багатий на мелатонін і вишневий сік. Це робить його напоєм, який варто застосовувати переважно тоді, коли ви не можете заснути. У всіх інших випадках вишневий сік лише спровокує виникнення надмірної тяги до сну.

Якщо ж вам потрібно бути активним протягом всього дня, виключіть зі свого раціону м'ясо в будь-якому вигляді. На його перетравлення організм витрачає багато часу і сил. Тому не дивуйтеся, якщо після "м'ясного" обіду вас потягне відпочити.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...