Хіти тижня. Не можуть змиритися: Окупанти цілий день штурмують звільнене напередодні селище

Ситуація в Південному складна, але контрольована.

Поблизу Чигарів. Фото: ЖЖ.

Бойовики роблять постійні спроби штурму українських підрозділів, які взяли вчора під свій контроль населений пункт Південне. Про це 18 травня повідомляє прес-центр Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

В даний час ситуація в Південному складна, але контрольована, йдеться в повідомленні. Населений пункт утримує зведений підрозділ від 24 ОМБр. Офіційний представник Міноборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу повідомив, що військові ЗСУ «забезпечили безпеку жителям населеного пункту Південне (Чигирі) і зірвали підступні наміри ворога». Гуцуляк при цьому зазначив, що армія «буде робити все, щоб не дозволити окупантам просуватися вглиб нашої оборони».
Особовий склад механізованого батальйону за «звільнення Південного» заохочений державними нагородами. Як зазначив Гуцуляк, про взяття під контроль Піденного проінформований заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг.

Вчора командування об'єднаних сил повідомило про поліпшення тактичного положення оборони української армії на Горлівському напрямку - військові 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила взяли під контроль населений пункт Південне (Чигирі).

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...