Хіти тижня. Не обійшлось без крові: Одіозні нардепи влаштували бійку після прямого ефіру у Мураєва (фото, відео)

Позафракційний депутат Сергій Мельничук і його колишній колега з фракції "Радикальної партії" Дмитро Лінько побилися після ефіру на телеканалі Newsone.

Як повідомляє Newsone, Мельничук намагався вдарити Лінька ще під час ефіру "Українського формату" через виключення його з фракції "Радикальної партії", передають Патріоти України.

Ведучий Василь Голованов не дав це зробити. Але після ефіру Мельничук все ж зустрів Лінька і вдарив біля сцени. Щойно вони вийшли з ефіру, сталася бійка.

Під час ефіру Мельничук звинуватив "Радикальну партію" в тому, що вони "лягли" під президента Петра Порошенка, зазначає видання "Гордон". Позафракційний депутат-утікач Олександр Онищенко заявив, що за вказівкою Порошенка лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко отримав $1 млн за виключення з партії Мельничука. А Мельничук заявив, що у нього є документальне підтвердження фактів, що за його відсутності в парламенті використовували підроблену картку для голосування: "Ляшко давав її комусь із групи, щоб вони голосували за деякі законопроекти. І це теж факти корупції". Лінько почав заперечувати це, заявивши, що Мельничук сам "пішов і продався".

Після інциденту Лінько сказав, що у нього зламано ніс, але до правоохоронців він звертатися не буде. "Не буду чоловічі суперечки вирішувати через заяви. Ця людина ще поплатитися .. Просто підійшов – вдарив мене в скроню. Треба, щоб таких людей не було у Верховній Раді", – сказав він.

Мельничука виключили з фракції Радикальної партії ще 5 лютого 2015 року – за дії, які "дискредитують депутата".

Опублікував: Олег Устименко

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....