Хіти тижня. "Не путай х*р с пальцем, рогулиха!": Нардеп і журналістка "подискутували" на тему української мови

Народний депутат України з фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін розкритикував українську журналістку Яніну Соколову за її мову.

На думку нардепа, ведуча вжила польські слова замість українських, передають Патріоти України.

Своє грубе зауваження він залишив у коментарях: "Не надо путать х*р с пальцем. Польские и иные чужеродные слова не впихивай в рідну мову, рогулиха", — написав він.

Яніна у відповідь опублікувала фото з піднятим догори середнім пальцем. "Не знаю як ви, а я рада, що такі поважні люди, як Михайло Добкін дивляться наш "Вечір з Яніною Соколовою". Бо з ким би я ще подискутувала на тему слів іноземного походження, як не зі знаменитим філологом Добкіним", — із сарказмом відповіла Соколова.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...