Хіти тижня. "Не путай х*р с пальцем, рогулиха!": Нардеп і журналістка "подискутували" на тему української мови

Народний депутат України з фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін розкритикував українську журналістку Яніну Соколову за її мову.

На думку нардепа, ведуча вжила польські слова замість українських, передають Патріоти України.

Своє грубе зауваження він залишив у коментарях: "Не надо путать х*р с пальцем. Польские и иные чужеродные слова не впихивай в рідну мову, рогулиха", — написав він.

Яніна у відповідь опублікувала фото з піднятим догори середнім пальцем. "Не знаю як ви, а я рада, що такі поважні люди, як Михайло Добкін дивляться наш "Вечір з Яніною Соколовою". Бо з ким би я ще подискутувала на тему слів іноземного походження, як не зі знаменитим філологом Добкіним", — із сарказмом відповіла Соколова.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...