Хіти тижня. Не так привітали з 8 березня: Відома українська співачка оголосила війну ЖЕКу

Обурена Оля Полякова не забуває про самопіар

8 березня співачка отримала неприємний "подарунок" від погоди та комунальників, зазначають Патріоти України. співачка рятувала свою квартиру від потопу. Вода, яка танула просочувалась крізь прогнилий дах та заливала стелю і стіни в оселі Полякової.

"Все тече, не припиняючи, роз'їдає мені стіни, вкриває їх грибком. Нам доводиться підкладати ганчірки, пакети, але все одно вода затікає за плінтуси, робить мені бруд та цвіль", - обурилася співачка Оля.

За словами співачки, щорічно їй доводиться робити ремонт у всій квартирі. Але ситуація не змінюється. Щозими зі стелі тече вода. Начальник ЖЕКу Презло Микола Петрович вже 10 років розводить руками: коштів на ремонт немає.

Емоційне звернення співачки до ЖЕКу переглянуло мільйон користувачів мережі. Більше 15 тисяч людей його поширили на своїх сторінках в соц. мережах.


Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...