Хіти тижня. "Не українські": Письменник-терорист Прилєпін "присвоїв" Росії... вишиванки (відео)

На його фразу ведучий програми заперечив, що в Росії носять не вишиванки, а косоворотки, однак посплічник окупантів відповів йому, що всі слов'янські народи мають однакові візерунки.

Фото: ЗМІ

Російський письменник Захар Прилепін, який воює на боці терористів "ДНР", заявив, що вишиванка не є національним вбранням України і привласнив її Росії, повідомляють Патріоти України.

Обурюючись через арешт глави РІА "Новости Украины" Кирила Вишинського, він висловився, що цей крок нібито був зроблений для підвищення рейтингу української влади, який не вдавалося наростити за допомогою вишиванок. Свої нерозумні міркування терорист озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Тому що як можна підтримувати вишиванками рейтинг, які, тим паче, такі ж російські, білоруські, як українські. Ось у нас міст Керченський, а у них вишиваночка!" - їдко висловився Прилепін. "Все це загальне насправді. Слов'янське, російське, загальне, тому все це - кривляння якесь", - роздратовано заявив він, ймовірно, вичерпавши всі свої "аргументи".

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...