Хіти тижня. Не всі зрозуміють: Василь Ломаченко відмовився від супербою з легендою боксу

Однак шляхетний українець пояснює, що в нього просто не піднімуться рукавички бити славетного ветерана, котрий, переконаний, не зможе нічого протиставити найсильнішому у своїй вазі боксеру світу.

''Кар'єра закінчена'': Ломаченко відмовився від супербоюУкраїнський чемпіон Василь Ломаченко категорично відмовився від проведення бою з легендарним філіппінцем Менні Пакьяо. За зізнанням нашого співвітчизника, такий потенційний поєдинок нецікавий йому через вік суперника, зазначають Патріоти України.

"Я поважаю Пакьяо, просто не хочу здобувати популярність, побивши вікову легенду. У мене свій шлях. Є багато гарних, порівнянних зі мною бійців. А Пакьяо вже старий, його кар'єра закінчена. Я не хочу ставати легендою в боксі за його рахунок", - сказав Василь.

Нагадаємо, 39-річний Пакьяо 19 січня проведе свій 70-й бій на професійному ринзі, побившись з американцем Адрієном Бронером.


У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...