Хіти тижня. "Не забудь, згадуючи Кузьму, говорити так, ніби ви з ним дітей хрестили!": Притула не витримав і написав пост про Скрябіна

Відомий шоумен вважає дурнуватою "конспірологічною теорією" те, нібито музиканта прибрала влада, щоб "не говорив зайве".

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула вступив у перепалку зі своїм підписником на тему трагічної загибелі музиканта Кузьми Скрябіна. Суперечка зав’язалася в коментарях до однієї з публікацій на сторінці Притули в Facebook, передають Патріоти України.

Один з підписників шоумена підняв тему сучасної української політики, зазначивши, що «Кузьма не мовчав, і всі знають що сталося», натякаючи на те, що ДТП, в якій загинув музикант, була не випадковістю, а політичним вбивством.

У свою чергу, Притула з сарказмом прокоментував цю теорію, назвавши коментар про політичну змову «дебільним». «Як же ви задовбали зі своїми дебільними коментарями про Кузьму. Ну і чьто праізашло с Кузьмой? Давай, розкажи всім, що Андрія прибрала влада, бо він говорив незручні для неї речі. І не забудь процитувати єдине, що ти запам’ятав зі всього сказаного за життя Кузьмою про те, що “вся та пиз…ота має бути пиждж…на і стріляна”. Ну і не забудь зробити вираз обличчя, типу, ти знаєш те, чого не знають інші. І не забудь, згадуючи про Кузьму говорити так, ніби ви з ним дітей хрестили!», – написав шоумен.

Варто зазначити, що в подальшій дискусії знайшлися як ті, хто підтримав позицію Притули, так і ті, хто погодилися з його опонентом, підкреслюючи, що Кузьму дійсно могли «прибрати» за його активну громадянську позицію.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...