Хіти тижня. ​"Небезпечна Аня", котру називають Зайцева-2: Брутальній блогерці облили авто смердючою рідиною

У Харкові невідомі облили рідиною з огидним запахом машину блогершт Анни Кривуц. Це сталося під будівлею Київського районного суду, де сьогодні розглядалася справа "Небезпечної Ані", як гордо іменує себе дівчина.

Раніше поліція виписала Ганні Кривуц штраф майже на два мільйони гривень через порушення митного законодавства, зазначають Патріоти України. Потім дівчина "прославилася" участю в гонках по жвавому проспекту Харкова, яким вона похвалилася в соцмережах. В кінці червня 2018 року Кривуц (також відома як Dangerann) влаштувала п'яне ДТП, а незабаром після цього побилася з подругою посеред дороги. Блогерша є фігуранткою відразу двох судових справ, в одному з них визнала свою провину частково.

Про те, що облили автомобіль Кривуц вонючою рідиною повідомила екс-патрульна Ляна Теремкова в Facebook: «Я всё понимаю, но обливать машину Опасной Ани, какой-то вонючей дрянью это слишком!!! Для решения есть суд и можно же без хулиганства! Вот правда! Фу, так делать нельзя».

Теремкова також повідомила, що суд у справі блогерші щодо водіння в п'яному стані перенесений на 22 серпня.

"После того, как в залесуда показали снятое мной на месте остановки Кривуц видео, ее адвокат начал резко куда-то спешить", - стверджує екс-патрульна.

Крім того, за словами жінки, раніше "Небезпечній Ані" невідомі вже дряпали машину. "Блогерша на мільйон" підтвердила на своїй сторінці в Instagram, що отримала неприємний "сюрприз" після суду. Вона викликала поліцію і написала заяву.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...