Хіти тижня. Неймовірна шарлотка! Кращий рецепт яблучного пирога (відео)

Версій виникнення назви шарлотки декілька. За однією з них, назва "шарлотка" походить від зіпсованого англійського слова "charlyt", що означає "солодка страва з кремом", повідомляють Патріоти України.

За іншою версією, шарлотку винайшов кухар, шалено закоханий у дівчину на ім'я Шарлотта. Але, найімовірніше, шарлотка отримала свою назву на честь королеви Шарлотти, дружини Георга III, яка за легендою дуже любила яблука.

Шарлотка з яблуками

Для приготування шарлотки вам необхідно розбити в глибоку миску 3 яйця, додати туди склянку цукру й усе добре збити міксером.

У цю суміш додайте склянку борошна й трохи гашеної оцтом соди. Все знову збийте до консистенції сметани.

Для приготування шарлотки візьміть 5 кисло-солодких яблук. Очистіть їх від серцевини й наріжте скибочками.

Форму для шарлотки змастіть маслом і посипте панірувальними сухарями. Викладіть яблука у форму, посипте їх 2 чайними ложками кориці й рівномірно залийте тістом.

Поставте шарлотку в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Перед подачею посипте шарлотку цукровою пудрою.

Джерело: lady.tochka.net

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...