Хіти тижня. "Нехай їх чорти в пеклі обіймають": У мережі відреагували на пропозицію примирення із росіянами (фото)

Гірше війни з Росією, може бути тільки дружба з нею...

Тим, хто хоче "обнімашек", варто нагадати про загиблих. Фото: соцмережі.

Обійматися з росіянами не потрібно, оскільки війна, яку розпочала РФ за підтримки багатьох її громадян, зруйнувала багато життів і сімей в Україні. Про це написав у своєму Facebook блогер Kir Deputy Slobodianuk, повідомляють Патріоти України.

"З приводу акції обнімашек з руськімі браттями. Це фото я сьогодні зробив на лісному кладовищі. Кожен прапор - це зруйноване життя, сім'я і майбутнє. Це діти без батьків і батьки без дітей. І це лише маленька частина. І я цього ніколи не забуду, так що обіймайтесь без мене", - написав він.

Коментатори підтримали автора. "Нехай їх чорти в пеклі обіймають!", - пише Владислав Целуйко.

"Гірше війни з Росією, може бути тільки дружба з нею", - зазначає Ольга Еромченко.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...