Хіти тижня. Непереможний українець захистив титул чемпіона світу (відео)

Таким чином, в Україні як і раніше чотири чемпіони світу з боксу.

Український боксер в найлегшій вазі Артем Далакян (18-0, 13 КО) захистив титул чемпіона світу за версією WBA в бою з домініканцем Грегоріо Леброном (21-5, 16 КО). Бій відбувся в Києві на вертолітному майданчику в КВЦ "Парковий", передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

У п'ятому раунді Далакян тричі відправив суперника в нокдаун і рефері зупинив поєдинок. Для 31-річного Далакяна захист чемпіонського титулу став другим в кар'єрі.

Таким чином, в Україні як і раніше чотири чемпіони світу з боксу. Олександр Усик є абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, Василь Ломаченко володіє чемпіонськими поясами за версіями WBA і WBO в легкій вазі, Олександр Гвоздик - чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі.

В андеркарті цього поєдинку здобули перемоги ще двоє українських боксерів: Владислав Сіренко нокаутував бразильця Насіменто в 3-му раунді, Олександр Захожий послав у нокаут бразильця Жуніора в третьому раунді.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...