Хіти тижня. Непоганий піар? - Побита на весіллі чиновника українська ведуча розповіла про лікування

Ведуча українського "Нового каналу" Олена Філонова, яку в лютому нібито побили на весіллі голови Холодногірського району Харкова, проходить лікування з відновлення мови.

Олена Філонова

Про це зірка телепроекту "Пристрасті за ревізором" розповіла своїм підписникам в Instagram в першому пості після інциденту з побиттям. Чи пов'язано з ним лікування, телеведуча не уточнює, передають Патріоти України.

"Я зараз перебуваю на лікуванні з відновлення мови. Дякую всім лікарям, які допомагають. Велике спасибі моїм підписникам за розуміння і підтримку. Мені прописали позитивні емоції, гарний настрій і навіть вокал", - розповіла Філонова, додавши до посту свою фотографію.

Судячи з усього, фоловери Філонової також припустили, що лікування пов'язане з прецедентом на весіллі. Пост зібрав понад 20 тис. лайків, у коментарях дівчині співчувають і гнівно дискутують про винуватців побиття.

"Лєночко, будь ласка, тримайтеся. Все буде добре", "Поправляйтеся, гарного Вам настрою", - побажали в коментарях.

Разом з цим в обговореннях під постом знову заговорили про піар і спірне відео, на якому нібито записано побиття.

"Та ніхто її не бив, ну перестаньте. Видно ж, що хлопець намагався забрати телефон", - вказали під фото.

Що ж стосується ведучої, інцидент Філонова не коментує.

Нагадаємо, тижнем раніше в мережі з'явилося відео, на якому українську телеведучу Олену Філонову нібито побили на весіллі голови Холодногірського району Харкова Максима Мусєєва і ведучої телеканалу Music Box Єви Субботіної.

Вельми правдоподібний ролик подивилися у мережі майже 400 тис. користувачів хостингу, відео розділило фоловерів Філонової на два табори. Якщо одні залишилися обурені вчинком невідомого хлопця, то інші не повірили подіям і визнали інцидент піаром ведучої.

Опублікував: Олег Устименко

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...