Хіти тижня. Непутінська Росія: Гордон зробив яскраву заяву про Пугачову (відео)

Російська зірка, примадонна Алла Пугачова підтримує Україну в контексті конфлікту з РФ. При цьому зірка найближчим часом не приїде в країну, так як потім може стати жертвою цькування з боку росіян.

Алла Пугачова

Таку думку висловив відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "112". Відео розмови з Гордоном опубліковане на YouTube, передають Патріоти України.

"Я був би щасливий зробити з неї інтерв'ю. Пугачова – велика співачка. Але я думаю, що через ситуацію з Росією і Україною зараз це неможливо. Я абсолютно впевнений, що вона на боці України. Я спробую. Але її ж потім цькувати будуть в Росії, якщо примадонна дасть мені інтерв'ю. Розумію це і не хочу підставляти людей. Але я зроблю спробу", – заявив Гордон.

Окрім цього, за словами Дмитра, у нього зірвалося близько 100 інтерв'ю через конфлікт Росії та України. При цьому журналіст виступив за заборону в'їзду в Україну російських зірок і уточнив, що щиро поважає тих діячів культури з РФ, які дотримуються українських законів.

"Тих, хто в знущальному тоні висловлювалися про Україну, стріляли в бік наших військових, підписували листи про те, що "Крим наш", приїжджали в Крим, знаючи, що це можна робити тільки з території України. Якщо Крим ваш, то не заробляйте гроші на нашій території. Макаревич, Гребенщиков, Ахеджакова, інші діячі російської культури, яких я поважаю, не їздять в Крим. Або в'їжджають з території України",– зазначив Гордон.

Іншим же відомим особистостям з Росії, які підтримують позицію Москви по Криму, Гордон порадив "не розслабляти булки".

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...