Хіти тижня. Нещасна пара не нарадується диву: Незаймана, хоч і заміжня жінка змогла народити дитину

Вона страждає від хвороби, яка унеможливлює заняття сексом.

В індійському місті Ахмеднагар 30-річна заміжня жінка народила дитину – при цьому вона ніколи в житті не займалася вагінальним сексом, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Справа в тому, що Реваті Бордавекар страждає від вагінізму – захворювання викликає у неї спазми піхви за будь-якого дотику.

Вона дізналась про проблему у 22 роки. Тоді Реваті вперше спробувала використати тампон, але їй не вдалося його вставити. Тоді вона посоромилася звернутись до лікарів, хоча почала підозрювати, що у неї можуть бути проблеми із сексом в майбутньому.

Зі своїм нинішнім чоловіком Чанмою вона познайомилася у мережі, у них спалахнув роман, і він переїхав до неї до Індії зі США. Реваті берегла цноту до шлюбу і сподівалась, що все вдасться, коли прийде час. Проте у першу шлюбну ніч вона розповіла про свій стан чоловікові і той все зрозумів і сказав, що їм треба витратити час на те, аби краще пізнати один одного.
За рік Реваті все ще не могла займатися сексом і звернулася за порадою до професіоналів і друзів. Їй сказали практикувати прелюдію, пити вино і використовувати знеболювальний крем. Але "вагінізм – справжній, - каже жінка. - Він не у тебе в голові, та не зникне, якщо ти розслабишся, вип'єш вино чи використаєш змазку".

Зрештою вона звернулась до лікарів, і ті, під загальним наркозом, розрізали її дівочу пліву і розширили її, аби спробувати допомогти. Проте і це нічим не зарадило.

2018 року пара звернулась до ЕКО в надії мати дітей. Завдяки штучному заплідненню жінка змогла завагітніти і народити дівчинку на ім'я Єва. Після довгих роздумів Реваті навіть наважилась відмовитись від кесаревого розтину. Зараз вона має надію, що після пологів зможе займатися повноцінним сексом.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...