Хіти тижня. Нещасна пара не нарадується диву: Незаймана, хоч і заміжня жінка змогла народити дитину

Вона страждає від хвороби, яка унеможливлює заняття сексом.

В індійському місті Ахмеднагар 30-річна заміжня жінка народила дитину – при цьому вона ніколи в житті не займалася вагінальним сексом, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Справа в тому, що Реваті Бордавекар страждає від вагінізму – захворювання викликає у неї спазми піхви за будь-якого дотику.

Вона дізналась про проблему у 22 роки. Тоді Реваті вперше спробувала використати тампон, але їй не вдалося його вставити. Тоді вона посоромилася звернутись до лікарів, хоча почала підозрювати, що у неї можуть бути проблеми із сексом в майбутньому.

Зі своїм нинішнім чоловіком Чанмою вона познайомилася у мережі, у них спалахнув роман, і він переїхав до неї до Індії зі США. Реваті берегла цноту до шлюбу і сподівалась, що все вдасться, коли прийде час. Проте у першу шлюбну ніч вона розповіла про свій стан чоловікові і той все зрозумів і сказав, що їм треба витратити час на те, аби краще пізнати один одного.
За рік Реваті все ще не могла займатися сексом і звернулася за порадою до професіоналів і друзів. Їй сказали практикувати прелюдію, пити вино і використовувати знеболювальний крем. Але "вагінізм – справжній, - каже жінка. - Він не у тебе в голові, та не зникне, якщо ти розслабишся, вип'єш вино чи використаєш змазку".

Зрештою вона звернулась до лікарів, і ті, під загальним наркозом, розрізали її дівочу пліву і розширили її, аби спробувати допомогти. Проте і це нічим не зарадило.

2018 року пара звернулась до ЕКО в надії мати дітей. Завдяки штучному заплідненню жінка змогла завагітніти і народити дівчинку на ім'я Єва. Після довгих роздумів Реваті навіть наважилась відмовитись від кесаревого розтину. Зараз вона має надію, що після пологів зможе займатися повноцінним сексом.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...