Хіти тижня. Нічого складного: Відомий телеведучий розповів, як за рік вивчив українську мову (відео)

Шоумен брав уроки мови у викладача.

Олексій Суханов

Відомий телеведучий Олексій Суханов, який народився в Росії, але зараз працює в Україні розповів, як він всього за 12 місяців вивчив українську мову. Про це він розповів у розмові з телезіркою Катею Осадчою, передають Патріоти України.

"Проект існує вже шість років. Перший рік намагався слухати і вивчати, але так, щоб активно почати розмовляти українською - рік тому", - поділився Суханов.

Шоумен повідомив, що займався з викладачем. За словами ведучого, в нашій країні він відчуває себе своїм. "Ніколи, ні разу мої друзі і знайомі не дивилися на мене, саме як на провідного російського і журналіста. Вони бачили по-перше особистість, людину, тому я дуже щасливий", - зізнався Олексій.

Опублікував: Олег Устименко

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...