Хіти тижня. "Нічого святого": Терористи "ЛНР" використовують "особливу" дівчинку в пропаганді (фото)

Дитина сильно відстала в розвитку від однолітків.

Фото: ЗМІТерористи ЛНР знову використовують в своїх цілях юну "поетесу" Богдану Нещерет на прізвисько "Доця", яку раніше знімали в пропагандистських роликах, але потім викрили. Фото юною пропагандистки, у якої раніше відібрали всі медалі, з'явилися в одному з пабліків терористів, повідомляють Патріоти України.

На знімку "Доця" стоїть поруч з могилою вбитого ватажка бойовиків ЛНР Олексія Мозгового. "Ім'я Богдани Нещерет стало часто з'являтися на сайтах ЛДНР у розпал війни на Донбасі, в середині 2014-го року. Її тато воював в тій самій бригаді "Привид" бойовиків "ЛНР".Через п'ять місяців після смерті Мозгового Нещрет була зарахована в його бригаду. Там вона раптово відкрила в собі поетичний дар. В інтернеті один за одним почали з'являтися ролики, на яких Богдана читає пронизливі вірші про війну і про "українських фашистів, які вбивають дітей Донбасу"", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасниця угрупування ЛНР Ольга Захран (кличка Бджілка), раніше брала участь в зйомках пропагандистських роликів разом з Богданою. Вони разом збирали гроші і гуманітарну допомогу. Захран розповіла, що дівчинку просто використовують власні батьки.

За словами терористки, вірші за неї пише бабуся, і образ дівчинки в цілому є вигадкою. Після того, як ця інформація була оприлюднена, Богдану перестали використовувати для зйомок пропагандистських роликів. "При цьому "Бджілка" розповіла, що дівчинку "протестували психологи", які виявили - вона насилу вміє пов'язувати слова в речення, давно закинула школу і сильно відстала в розвитку від однолітків", - зазначається.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...