Хіти тижня. "Ніяких мижебратьєв там немає": Україні вказали на справжнє місце в Європі

Позафракційний народний депутат Борислав Береза, який зараз знаходиться в Страсбурзі, показав доказ того, що Франція не визнає анексію Криму і вважає його українським.

Під час візиту в Страсбург нардепу потрапила в руки гра з картою Європи, на якій була відзначена і Україна, разом з анексованим Росією Кримом, зазначив Береза на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Купив собі кави. А до нього коробочку з кексами. Ну, ласун я, ласун. Відкриваю, а всередині міні-гра. Збери з 16 магнітів карту Європи. І мені випадає магніт... Україна. Як бачите Крим на місці. Так , що для французів Крим - це Україна, а Україна - це Європа. Тепер цьому вчать в Європі з дитинства. І ніяких мижебратьєв на карті Європи немає", - написав нардеп.

На момент написання новини пост зібрав понад 500 лайків, багато коментарів і перепостів. "Треба кекси з картою Росії проінспектувати на наявність Криму", - написали в коментарях. На що нардеп відповів: інспектувати нічого, тому що Росії в грі немає.

Користувачі також зацікавилися зеброю, яка зображена на картці з територією України.

"Ну, просто супер!" - коментують користувачі.

Деякі в коментарях обурилися з приводу нібито відсутності Одеської області і Закарпаття, але на загальній карті все ж помітно, що помилки немає. Просто вся територія України не помістилася на одній картці.


Опублікував: Олег Устименко

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...