Хіти тижня. Ніколи не пізно? Італійка стала мамою в 101 рік (фото)

101-річна Анатолія Вартаделла з Італії народила здорову дитину вагою 4 кілограми. Це сталося ще минулоріч, але досі тривожить громадськість. До цього медичні експерти розкритикували проведену жінці операцію з пересадки яєчників. Вони вважали, що в похилому віці робити її не тільки небезпечно, але і безглуздо, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Божий дар

Незаконну і спірну хірургічну операцію проводили в одній з приватних турецьких клінік, де не діють європейські закони, що забороняють трансплантацію яєчників.

Анатолія заявила журналістам, що дуже вдячна команді лікарів, які погодилися провести операцію. Будучи глибоко віруючою жінкою, вона вважає свою сімнадцяту дитину божим благословенням. Адже в 48 років лікарі поставили Вартаделле страшний діагноз - рак яєчників.

Незважаючи на те що у італійки вже було 16 дітей, вона вважала цю хворобу божим покаранням. Але тепер її віра зміцнилася ще більше, так як щедрий Господь повернув Вартаделле плодючість. Народження сина жінка вважає доказом божої волі.

Проводив операцію лікар Олександро Пополіччі. Природно, він усвідомлював всі ризики, так як пацієнтці виповнився 101 рік. Але остаточне рішення лікар залишив за Вартаделлою.

Він вважає, що ніхто не має права засуджувати жінку. Тим більше тепер, коли операція пройшла успішно, і італійка народила здорову дитину. Не інакше - це був подарунок від Бога.


Лікар розчарований в такій бурхливій і негативній реакції громадськості. У цьому світі дуже багато дітей з'являється на світ незаплановано. Звідси і виникає така переповненість дитячих будинків. У випадку з Анатолією дитина бажана і буде рости з люблячою матір'ю. Що ж в цьому може бути поганого?

Також Пополіччі зазначив, що на відміну від Європи, операція з пересадки яєчників абсолютно законна в Туреччині. Процедуру проводили кілька досвідчених хірургів під керівництвом Олександро. Лікар зазначив, що для таких років у пацієнтки відмінне здоров'я. Пополіччі пророкує їй довгі роки життя.

Чоловік Вертаделли помер ще в 1998 році. Тому для зачаття вдова знайшла донора сперми в інтернеті. 26-річний чоловік є католиком. Для побожної матері це було принципово важливо. Анатолія дуже хотіла, щоб її дитина народилася в союзі, освяченому католицькою церквою. Вона навіть назвала його Франческо, в честь Папи Римського.

Вертаделла розуміє гріховний характер свого вчинку, так як вона неодружена з біологічним батьком і, природно, він не буде брати участь у житті сина. У зв'язку з цим жінка написала Папі Римському лист з покаянням. Вона просить увійти в її становище і відпустити гріх. Також новоспечена мама зазначила, що до сих пір дуже любить покійного чоловіка і бажає залишатися вдовою.

Це не перший випадок народження в похилому віці. Раніше рекордсменкою в цій області була Малегвале Рамокгопа з Південної Африки. Жінка народилася в 1839 році і лише в 1931 народила близнюків. На той момент Малегвале виповнилося 92 роки.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...