Хіти тижня. "Нікому не потрібна": Безногу терористку, яка воювала проти України, бойовики викинули на вулицю (фото)

Бойовики на окупованому Донбасі вирішили виселити на вулицю свою безногу "колегу" через борги по комуналці. Про це розповів журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Twitter,повідомляють Патріоти України.

"Воювала за те, щоб Курченко міг віджати собі заводи і шахти Ахметова, а нікчемний МММник став вождем Донбасу. Тепер нікому не потрібна і не може навіть за житло заплатити", - йдеться у підписі.

Звернемо увагу, що мова йде про "героїню ДНР" Валентину Гетьманчук, яка воювала проти України до січня 2015 року. Терористка втратила ногу під Красногорівкою, оскільки "нею прикрилися".

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...