Хіти тижня. ​"Ніж у спину": Нововведення Facebook показало, які українські "патріотичні" сторінки адмініструються з Росії (фотофакти)

Такий дарунок користувачі отримали з подачі владних інституцій США. Нові правила користування дають змогу бачити країну проживання людей, котрі керують популярними сторінками цієї мережі.

Нововведення показало, що адміністратори ряду українських сторінок та груп знаходяться в РФ. Відповідні дані можна побачити у вкладці «Інформація та реклама», зазначають Патріоти України.

Користувачі соцмережі стали публікувати скріншоти з «патріотичних» сторінок, які, як виявилося, адмініструються з Росії.

«Нас чекають чудові відкриття при натисканні кнопки «info» на багатьох патріотичних українських сторінках», - написала одна з користувачів Facebook.

Зазначені правила були введені в США в минулому році. Адміністраторів популярних сторінок зобов'язали підтверджувати своє місце розташування за допомогою геолокації мобільного телефону. У деяких випадках потрібно надати фотографію паспорта.


Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...

Куточок ренесансної Європи у серці Туреччини: Чому ніхто не живе в місті-привиді Бурдж-аль-Бабас, де вся забудова у формах красивих середньовічних замків (фото)

субота, 27 липень 2024, 16:45

Турецьке містечко Бурдж-аль-Бабас, що розташоване на півдорозі між Стамбулом та Анкарою, зараз стоїть занедбаним, хоча після початку будівництва минуло лише десять років. Амбітний бізнес-проєкт, що мав вражати своїм архітектурним рішенням туристів, пер...