Хіти тижня. Ніж у спину: У США прийняли гучне рішення по відомому російському бійцеві ММА

Абсолютний бійцівський чемпіонат (UFC) звільнив росіянина Зуйбару Тухугова, який напав на Конора Макгрегора після бою ірландця з Хабібом Нурмагомедова.

Зуйбар Тухугов

Про це повідомляє офіційний сайт UFC, передають Патріоти України.

Тухугов дискваліфікований за підсумками розслідування Аналітичної комісії штату Невада. У зв'язку з цим чеченський боєць відсторонений від бою з Артемом Лобовим, його замінить американець Майкл Джонсон.

Нагадаємо, що бій Макгрегор - Нурмагомедов завершився скандалом. Після закінчення бою Хабіб вистрибнув за межі октагону і влаштував масову бійку з представниками команди Макгрегора. У той же час Тухугов, який виконував роль секунданта Хабіба, і ще два члена команди Нурмагомедова заскочили в октагон, щоб спробувати побити Макгрегора.

Опублікував: Олег Устименко

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...