Хіти тижня. Нова пандемія може вбити 30 млн осіб за півроку: Гейтс озвучив жахливий прогноз

На його думку, нова смертельна хвороба виникне і пошириться по всьому світу протягом наступного десятиліття. Тільки за шість місяців можуть загинути близько 30 млн осіб.

Фото: macdigger.ru

Засновник Microsoft Білл Гейтс заявив, що весь світ повинен почати підготовку до наступної пандемії так само серйозно, як потрібно готуватися до війни. Про це він повідомив 27 квітня на зустрічі, присвяченій обговоренню епідемій, яку організувало Массачусетське медичне товариство, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Гейтс переконаний, що людям і невеликим їх групам стає все легше створювати небезпечні хвороби, які можуть поширюватися, "як лісові пожежі, по всьому світу". Він додав, що світ наближається до створення універсальної вакцини проти грипу. Так, його благодійний фонд виділить для цього гранти в розмірі $12 млн.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...