Хіти тижня. Нові "багіні ДиНиРи", роздягнуті та у кокошниках: У окупованій Горлівці відбувся конкурс краси (фото, відео)

В рамках конкурсу дівчата повинні були зізнатися в любові до міста і пояснити, чим воно унікальне. Також в програмі був вихід в купальниках.

Катерина Чулкова, яка перемогла у конкурсі краси в Горлівці. Фото: скріншот з відео.

У непідконтрольній українському уряду Горлівці (Донецька область) пройшов конкурс краси «Міс Горлівка 2018», в якому взяли участь 14 мешканок міста. Про це повідомляють підконтрольні ОРДО ЗМІ, передають Патріоти України.

В рамках конкурсу дівчата повинні були зізнатися в любові до міста і пояснити, чим воно унікальне. Також в програмі був вихід в купальниках. При цьому на головах конкурсанток були вдягнені кокошники.
За результатами конкурсу переможницею стала Катерина Чулкова, яка після нагородження зазначила: «Я в захваті, побільше б таких свят в нашому місті».

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...