Хіти тижня. Нові "багіні ДиНиРи", роздягнуті та у кокошниках: У окупованій Горлівці відбувся конкурс краси (фото, відео)

В рамках конкурсу дівчата повинні були зізнатися в любові до міста і пояснити, чим воно унікальне. Також в програмі був вихід в купальниках.

Катерина Чулкова, яка перемогла у конкурсі краси в Горлівці. Фото: скріншот з відео.

У непідконтрольній українському уряду Горлівці (Донецька область) пройшов конкурс краси «Міс Горлівка 2018», в якому взяли участь 14 мешканок міста. Про це повідомляють підконтрольні ОРДО ЗМІ, передають Патріоти України.

В рамках конкурсу дівчата повинні були зізнатися в любові до міста і пояснити, чим воно унікальне. Також в програмі був вихід в купальниках. При цьому на головах конкурсанток були вдягнені кокошники.
За результатами конкурсу переможницею стала Катерина Чулкова, яка після нагородження зазначила: «Я в захваті, побільше б таких свят в нашому місті».

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...