Хіти тижня. Новорічна з'ява: На екранах росТБ з'явився несподівано воскреслий Кобзон, - соцмережі

На російському "1 каналі" під час трансляції новорічних телепередач на екранах з'явився померлий в серпні відомий співак Йосип Кобзон.

На це звернули увагу користувачі соцмереж, повідомляють Патріоти України.

30 серпня 2018 року стало відомо про смерть знаменитого радянського і російського співака Йосипа Кобзона, який прославився в останні роки свого ярої підтримкою бойовиків ДНР і ЛНР.

"Черт возьми, они снимали это так давно, что там до сих пор есть Иосиф Кобзон. Он умер в августе!", – обурився користувач під ніком "max seddon".

У коментарях користувачі також висловили здивування несподіваного "воскресінню" Кобзона: "Зомби-апокалипсис", "мертвецы в ленте", "моя теория, что это прошлогодний".

Пізніше однак з'ясувалося, що кадри з Кобзоном були вставлені в програму в якості посвяти відомому співаку, і про це було сказано в ефірі.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...